• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

i-SPY Scrambler voorkot afluisteren van uw GSM

Gratis
Aangeboden
Donderdag 12 februari, 2015

Scrambler voor uw mobiele telefoon. Maakt afluisteren van uw vertrouwelijke telefoongesprekken onmogelijk. Nederland is koploper in de wereld van het afluisteren van mobiele telefoons. De i-SPY scrambler vertaalt uw gesprek in code waardoor uw gesprek door de afluisteraars niet meer is te verstaan. De codering is niet te kraken door telecomproviders en opsporingsinstanties.

 

Onze scrambler maakt uw stem onverstaanbaar door MDP2 technologie. Via het netwerk wordt uw stem gecodeerd en de gecodeerde stem wordt hersteld naar de oorspronkelijke stem bij de andere partij via de smartphone voorzien van een 2e scrambler. De inhoud van smartphone gesprekken kunnen niet worden gedecodeerd tussen de verbinding van de smartphones uitgerust met onze scramblers. Bovendien treedt er geen vertraging op in uw gesprek tijdens het decoderen. De i-SPY scrambler is 's werelds eerste commerciële scrambler met "meerdere dynamische fase Processing Technology(MDP2) dit is een innovatieve technologie van het omzetten van analoge en digitale coderingstechnologie gecombineerd met een grote mate van veiligheid. Perfecte stem privacy is gewaarborgd op basis van onze geavanceerde stem verwerkingstechnieken; Voiceprint versluiering, dynamisch genereren van sleutels en automatische eenmalige sleuteluitwisseling, die van toepassing zijn op alle verschillende typen netwerken en smartphones. Geen achterdeur of zijdeur is toegestaan en hacken is onmogelijk. Gebruik van voiceprint scramble technologie is zeer innovatief op het gebied van technische moeilijkheden en veiligheids graden. Onze scrambler maakt gebruik van zeer geavanceerde creatieve technologie die vereist is voor het herstellen van gedecodeerde stem uitgangssignalen waardoor het ontvangen signaal van hoge kwaliteit is.

Ga naar de website
Volgende
i-SPY
1121cl Landsmeer
0624900120
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: i-SPY Scrambler voorkot afluisteren van uw GSM
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Accessoires (telecom)

 • i-SPY Scrambler voorkot afluisteren van uw GSM Scrambler voor uw mobiele telefoon. Maakt afluisteren van uw vertrouwelijke telefoongesprekken onmogelijk. Nederland is koploper in de wereld van het afluisteren van mobiele telefoons. De i-SPY scrambler vertaalt uw gesprek in code waardoor uw gesprek doo
  Gratis 22-03
  2013